Νέα προϊόντα – FSA 30 Επαναφορτιζόμενο Χορτοκοπτικό

Εκτελεί εργασίες κοπής και καθαρισμού στον κήπο του σπιτιού σας εύκολα, ευέλικτα και με ακρίβεια

Το συμπαγές επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 30 είναι  κατάλληλο για το κούρεμα χόρτου μεσαίου ύψους, τη συντήρηση των άκρων του γκαζόν και τον καθαρισμό γύρω από τα δέντρα, κάτω από τους θάμνους και κατά μήκος τοίχων ή σκαλοπατιών.

Ο ηλεκτροκινητήρας του FSA 30 λειτουργεί τόσο αθόρυβα που δεν χρειάζεται να φοράτε προστατευτικά ακοής κατά τη χρήση, καθιστώντας αυτό το χορτοκοπτικό ιδανικό για χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο. Το μοντέλο τροφοδοτείται με ενέργεια από εναλλάξιμες μπαταρίες από το ευέλικτο σύστημα STIHL AS. Οι λυχνίες LED στο επαναφορτιζόμενο μηχάνημα υποδεικνύουν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Το STIHL FSA 30 έχει στον βασικό του εξοπλισμένο την κεφαλή κοπής STIHL PolyCut 3-2 με 2 ανθεκτικές και κινητές πλαστικές λεπίδες PolyCut. Για καταστεί δυνατή η γρήγορη αντικατάσταση των λεπίδων, έως και 6 λεπίδες PolyCut μπορούν να αποθηκευτούν στη μονάδα αποθήκευσης του επαναφορτιζόμενου μηχανήματος και να αντικατασταθούν απευθείας στην κεφαλή κοπής χωρίς εργαλεία. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης του FSA 30 με την κεφαλή κοπής AutoCut C 3-2 που διατίθεται ως αξεσουάρ και με γραμμές κοπής διαμέτρου 1,4 mm.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, τις ευέλικτες επιλογές ρύθμισης και το χαμηλό βάρος μόλις 2,3 kg, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, το FSA 30 επιτρέπει άνετη και αβίαστη εργασία. Η μαλακή λαβή είναι άνετη στο χέρι και επιτρέπει τον απλό, διαισθητικό χειρισμό. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον τηλεσκοπικό άξονα και τη λαβή βρόχου σταδιακά με το πάτημα ενός κουμπιού, ανάλογα με το ύψος σας. Η γωνία εργασίας της μονάδας κουρέματος μπορεί επίσης να ρυθμιστεί εύκολα για ακόμα πιο άνετη εργασία, ενώ μπορείτε απλά να στρέψετε τη μονάδα κουρέματος κατά 90° για να μπορέσετε να κόψετε με ακρίβεια τις άκρες του γκαζόν. Ο αναδιπλούμενος βραχίονας αποστάτη διευκολύνει το ακριβές και ομαλό κούρεμα γύρω από φυτά, δέντρα, θάμνους και άλλα αντικείμενα. Το χορτοκοπτικό μπαταρίας FSA 30 διαθέτει μια πρακτική θηλιά ανάρτησης για αποθήκευση με εξοικονόμηση χώρου σε τοίχο στο γκαράζ ή στην αποθήκη εργαλείων.

Στην επισκόπησή μας για τους χρόνους λειτουργίας της μπαταρίας STIHL και τους χρόνους φόρτισης, μπορείτε να δείτε πόση ώρα μπορείτε να εργάζεστε με το χορτοκοπτικό μπαταρίας STIHL FSA 30 και πόσος χρόνος απαιτείται για τη φόρτιση της χρησιμοποιούμενης μπαταρίας.

Τεχνικές λεπτομέρειες
Ονομαστική τάση 10,8 V
Βάρος 2,3 kg
Στάθμη ηχοπίεσης 76 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος 89 dB(A) 1)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά 1,5/1,9 m/s² 2)
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά με μεταλλικό εξάρτημα 1,5/1,9 m/s²
Συνολικό μήκος 116 cm 3)
Διάμετρος κύκλου κοπής 230 mm
Συνιστώμενη μπαταρία AS 2
Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας έως 19 min 4)
Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας έως 10 min 5)